Smarrig vegansk pannbiff med löksås

Idag delar jag med er recept på smarrig vegansk pannbiff med krämig löksås, serverad med potatisgratäng, saltgurka och lingonsylt. En enkel och god maträtt som passar både till vardags och vid finare tillfällen. En RIKTIG vardagslyx!

Pannbiff är en klassisk favorit. Jag är mitt i en period vart jag vill gärna äta enkel och god husmanskost varje kväll. Jag klagar absolut inte, jag tycker det är båda roligt att laga och äta.

Kolla hur fina biffarna ser ut. Tack vare formbar färs behöver vi veganer inte oroa oss med olika brödsmulor eller andra bindemedel. Det är helt enkelt bara att tina färsen, krydda, forma och steka. Hur enkelt som helst!

Brynta löken ger såsen så otroligt god smak.

Jag serverar mina biffar med krämig löksås. Ibland har jag svamp i såsen, men den här gången hade jag bara lök. Kolla hur fina?! Dom här biffarna skulle jag kunna äta varje dag! Jag hoppas ni tycker om de lika mycket som jag gör. Glöm inte att tagga mig på Instagram om du lagar nånting från bloggen, det gör mig så himla glad!

Tack för att du läste och hoppas maten smakar bra!

-Helga María

Föregående
Föregående

Min resa till Island

Nästa
Nästa

Enkel vegansk potatisgratäng