Ugnsbakad gnocchi med grönkål i krämig pestosås

Hej! :)

Jag hoppas allt är bra med er. Idag delar jag med er ett av det bästa jag lagat på länge, nämligen ugnsbakat gnocchi med grönkål i krämig vitvinspestosås. Det här är en rätt som är väldigt enkelt att laga men smakar som på en restaurang. Hur perfekt?!

Under de senaste veckorna har jag känt mig väldigt kreativ i min matlagning. Jag kan till och med behöva hoppa ur sängen för att skriva ner mina idéer. Så var det precis med denna maträtten. Jag låg i sängen någon kväll och skulle sova när jag plötsligen började tänka på hur gott det vore med gnocchi, grönkål, vitt vin, hemmagjord pesto och Oatlys iMat. Jag hoppade upp från sängen, skrev ner det och dagen efter testade jag mig fram till ett super smarrigt recept!

Jag älskar att laga gnocchi från grunden, men jag tycker det färdiga från Rana är så otroligt gott att jag väljer oftast att köpa det istället. Jag tycker det är helt fantastiskt att det finns vegansk färdig gnocchi att köpa. Vissa märken innehåller dock ägg och mjölk så det är viktigt att läsa på förpackningen. Som sagt tycker jag mycket om den från Rana.

Men kolla hur smarrigt!! Jag serverade maten med baguette och det var helt perfekt!

Tack för att ni läste, hoppas maten smakar bra!

-Helga María

Föregående
Föregående

Examensfest.. for one!

Nästa
Nästa

Kanelbullar med äpplen och cream cheese frosting